bet手机版

Cap a un nou sistema operatiu de l'empresa

Webinar

This event has expired

bet手机版Dijous 16 de juliol, 10:00h a 11:00h


El món que sorgirà després d'aquests mesos d''experiment complex', generat per la covid-19, serà diferent, i tindrà una forma que no podem encara determinar. Però el que si intuïm és que les organitzacions d'èxit seran aquelles que emergeixin amb un metabolisme diferent, un en què millorin cada dia les seves capacitats en quatre actius fonamentals, que constitueixen el centre del seu sistema operatiu de negoci:

bet手机版• Sensors: com llegeixen què està passant al seu voltant, què volen les persones, els mercats, què fa la competència, quines són les oportunitats, per donar resposta a tot això de forma àgil i decidida.


• Tecnologia: com detecten noves propostes científiques i tecnològiques que tenen elevades probabilitats d'afectar de manera disruptiva el seu negoci, i com les analitzen i apliquen a les seves operacions de manera proactiva (és a dir, que en lloc de veure la tecnologia com un calaix de solucions a problemes concrets, la veuen com un motor de transformació disruptiva del negoci).


• Equips: com s'estructuren en grups àgils les persones (i les màquines intel·ligents amb elles) de l'organització per poder donar resposta ràpida a les necessitats i expectatives que s'han detectat en el mercat a través dels sensors ja comentats, i com aquests equips funcionen de forma auto-dirigida i més orientats a l'outcome (aconseguir resultats lligats a un objectiu de negoci) que a l'output (mers resultats d'un procés).


• Plataformes: com l'organització genera valor combinant-se amb altres, barrejant capacitats, habilitats, coneixements i actius en general, funcionant en forma d'ecosistema, més capaç d'adaptar-se ràpidament a l'entorn i de donar respostes àgils que si funcionés de forma totalment aïllada.

Alfons Cornella, fundador d’Institute of Next, by Infonomia, ens explicarà com han de ser les organitzacions per sortir amb èxit d'aquesta crisi.

Aquest seminari forma part del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa . 


The event has expired

Date and time


Add to calendar 2020-07-2310:00 2020-07-2311:00 Europe/Madrid Cap a un nou sistema operatiu de l'empresa Webinar

Venue

Webinar

Attendants

bet手机版 Be the first to confirm

Tags

Comments


To comment, please login or create an account
bet007足球即时比分 bet007足球比分 bet36_12bet_bet356体育在线 2bet365bet投注网365bet怎么样欧洲杯怎么买球足球网代理